Arrodoniment Solidari per “Ramats de Foc”

Els supermercats Bonpreu i Esclat han seleccionat el projecte Ramats de Foc com a entitat beneficiària en el seu calendari social de 2023.  

Durant tot el mes de juny, els clients i clientes dels supermercats Bonpreu i Esclat que paguin amb targeta bancària, tindran l’oportunitat d’arrodonir l’import al final de la seva compra i fer una donació al projecte Ramats de Foc de la Fundació Pau Costa, a favor de la seva campanya per la prevenció del risc dels incendis forestals a través de la pastura dels boscos. Es preveu un finançament total de 50.000€. 

Des de Ramats de Foc es destinaran els diners recaptats a la realització de treballs forestals previs per al foment del pasturatge amb ramats, la introducció de ramats a zones forestals amb uns objectius de control del sotabosc, la instal·lació de tanques a les àrees límit del projecte, l’establiment d’abeuradors per als ramats, i el disseny i instal·lació de cartells informatius. 

Aquesta donació s’emmarca dins de la iniciativa “Arrodoniment Solidari” dels supermercats Bonpreu i Esclat i Worldcoo, que permet arrodonir, de forma voluntària, l’import de les compres realitzades en benefici de causes socials, col·laborant amb diferents entitats cada mes. 

Podeu visualitzar la campanya en el portal social de Bonpreu i Esclat, així com fer el seguiment del total recaptat en cada moment al següent enllaç